Golvläggare i Falkenberg

Vad roligt att ni är här på min blogg igen! Har ni det gott och känner er nöjda med livet och tillvaron? Själv mår jag som en prins och har haft en bra helg så nu såhär på måndagen är jag pigg och utvilad och ser fram mot allt som kan hända den här veckan. Jag är så ofantligt nöjd över de nya golven så jag ska skriva ett inlägg om ett företag vars golvläggare i Falkenberg hjälpte mig, och kan hjälpa även er. Det är så bra att ha en blogg och dela med sig om olika grejer till er, och det är såklart på det viset att när man får så bra hjälp som jag fick av den golvläggare i Falkenberg som kom hem till mig och la nya golv så ska ni ju få reda på att han kom från företaget HH Interiör AB. 

Min fru och jag var inte helt överens om vilka golv vi skulle ha och detta höll vi på att tjafsa om i ett par veckor, men till sist enades vi om golv som vi båda ändå tyckte bra om och så frågade vi givetvis golvläggaren vad han tyckte. Han avrådde från ett golv vi först hade tänkt oss, för det passade liksom inte in i huset, men i alla fall så blev det ett fantastiskt resultat med dessa nya golv och vi är grymt nöjda och belåtna. Det är säkert flera av er som planerar att lägga nya golv, och jag skulle råda er att låta en fackman göra jobbet för då blir det riktigt gjort. Bor mi dessutom i Kungsbacka med omnejd, viket jag vet att rätt så många som följer bloggen gör, ja då kan ni alltid vända er till HH Interiör AB och en av deras golvläggare i Kungsbacka.