Massage hjälper mot värken

Hej alla vackra själar som ännu en gång kommit hit till blogghörnan för att se vad jag ska diskutera med er idag. Jag hoppas att ni alla mår bra och njuter av solen och värmen och att ni trivs med livet och tillvaron. På min hörna på nätet tycker jag om att dela med mig om sådant som får mig att må bra, och jag har varit hos ett företag som finns till för alla som vill få massage i Norberg med omnejd. Jag har ont i hela kroppen mer eller mindre för jämnan och bestämde mig för att se vad en massage hos Your Moment skulle kunna göra, och den gjorde enormt stor nytta ska jag säga er, så därför ska jag dela med mig om det här massageföretaget till er. 

Jag har haft ont i kroppen länge. Jag är 50 plus och har arbetat i vården och slitit ut kroppen av alla tunga lyft. Jag har varit på vårdcentralen och fick recept på starka tabletter som gjorde mig påverkad och slö i huvudet. Jag vill verkligen inte känna att jag går omkring i en dimma, så tabletterna tar jag inte längre. Jag försöker hitta andra lösningar i stället, och denna massage i Norberg hos Your Moment är en bra sak att göra, något annat jag börjat med är att simma i badhuset men det ska jag prata mer med er om en annan gång. Massagen har verkligen haft riktigt god effekt på mig och såklart så vill jag dela med mig om min upplevelse av denna massage i Norberg med er, med en förhoppning om att ni som också har ont i kroppen ska kunna bli hjälpta genom massage.