Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag delar med mig om det allra mesta som händer och sker. Jag hoppas att ni alla har haft en bra ledighet över påsken och hunnit med både att vila upp er och äta god mat. Jag ska skriva ett inlägg som har med den psykiska hälsan att göra, eller närmare bestämt ska jag berätta om ett företag som finns till för er som är intresserade av kbt i Luleå. 

Som ni vet vid det här laget så bor jag ju här uppe i Norrbotten, och eftersom det den senaste tiden är så många som har skrivit inlägg om att de mår dåligt psykisk och även dricker alldeles för mycket alkohol, så tänkte jag helt sonika att jag skulle ta och tipsa er om det företag som jag själv har varit hos och känner mig så nöjd med och det är Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter. Jag kan varmt rekommendera er att gå dit eftersom jag själv har varit där en gång i veckan sedan i december, och det är verkligen bra redskap man får till att må bättre. Jag tror det är svårt att hitta mer kompetent hjälp än den man får genom denna kbt i Luleå som ges av en utbildad psykolog. Sedan är det så bra att det går att få hjälp att lösa många olika slags problem eftersom kbt verkligen är vetenskapligt utvärderat som en effektiv behandling. Psykologen är otroligt kompetent när det kommer till det här kbt i Luleå, och tack vare hennes kompetens tycker jag att det är dit ni ska gå, ni som brottas med problem av det ena eller andra slaget. Ni kan i alla fall höra av er med era frågor eller funderingar till Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter till att börja med.