Elfirma i Trollhättan

Jag har skaffat ett nytt proppskåp med jordfelsbrytare och samtidigt passade jag på att se till att all el i lägenheten blev jordad. Detta anlitade jag en elfirma till och detta kom jag på att jag ville skriva ett inlägg i bloggen om för att berätta om detta till er alla. Elbolaget kopplade om elen i lägenheten, kontrollerade varje uttag och såg till att allt var ordentligt jordat. Egentligen borde jag ha gjort detta innan jag flyttade in eftersom det visade sig att det inte fanns någon jordfelsbrytare, något som kan vara mycket farligt! Denna elfirma i Trollhättan hittade också problem med några av mina elinstallationer – ett visst dubbeluttag var faktiskt felkopplat och en ljusbrytare för utomhusbruk hade installerats utan stickspår. När det gäller säkerheten är det mycket viktigt att få saker som detta utrett så att du kan skydda ditt hem från läckström.

Elektrikern från elbolaget testade alla mina apparater samt mina belysningskretsar med avseende på läckström. Jag vet från mina tidigare erfarenheter som bostadsrättsinnehavare att elproblem kan vara mycket dyra att lösa, så jag är glad att jag använde ett elbolag den här gången som verkligen var synnerligen prisvärt.

Nu kanske det är någon av er som även ni vill göra något med elen hemma hos er och jag har skrivit lite mer handfasta råd om olika elektriker och en och annan elfirma som jag har hört ska vara bra och givetvis skriver jag även till er vilken elfirma det var jag vände mig till denna gång och ni hittar all denna information om ni klickar er vidare till Facebook.

Jag tycker att det är så mycket bättre att ni vänder er till ett elbolag som jag har rekommenderar för ni kan lita på mig och mitt kunnande inom detta område, hej då!!!