Måla om i hemmet

Hej där alla läsare idag ska vi prata lite om målare och måleriföretag! Men först och främst vill jag önska er alla hjärtligt välkomna hit till ett nytt blogginlägg. Jag hoppas att ni har haft en fin start på det nya året och att det fortsätter vara bra. Även fast det har varit skönt med lite ledighet så är jag ganska glad över att allting är tillbaka i sin vanliga ordning nu. Som jag tidigare nämnde så kommer det här inlägget handla en hel del om målare och det beror till största del på att jag har lite planer på att faktiskt anlita en målare för att få lite ny fin färg där hemma i huset. Jag är en person som tröttnar på saker väldigt fort, det måste ske verkligen ske förändringar med jämna mellanrum. Färgen på väggarna är någonting som jag tycker gör stor skillnad i ett rum, det kan förändra tillvaron och stämning oerhört mycket. I dagsläget är majoriteten av mina väggar vita och i något rum har jag en fondvägg. Det är så enkelt med vitt men det är samtidigt också lite tråkigt tycker jag. Nu känner jag mer för att ha lite färg i hemmet, däremot har jag inte en aning om vilka färger som kan passa bra in. Det är där jag tänker att en målare kommer in i bilden, de har oftast väldigt bra koll på vilka kulörer som kan passa in i rummen. Sen hade jag visserligen inte tänkt att måla om huset på själv utan även där kommer en målare få stå för jobbet. Jag tycker det är bra att målare ibland kan ge rekommendationer och komma med tips, det är inte alltid lätt att se den bästa lösningen själv. Nu får jag önska er alla en fin dag och god fortsättning på det nya året!